Carola Brusevold

Instruktør

Noseworkinstruktør, klikkertrener 1 instruktør

Det er få hundeinstruktører i Norge som er så erfarne og godt kvalifiserte som Carola. Hun spesialiserte seg som hundetrener allerede i 1984 og som hundeinstruktør første gang i 1987. Siden den gang har hun holdt utallige kurs for hunder og eiere av alle slag og fortsatt å ta mange forskjellige sertifiseringer og utdanninger på hund. Hun er i dag både instruktør i Nosework og utdannet klikkertrener 1 fra Canis.

I tillegg til sin ekspertise på hundekurs er Carola blant annet også utdannet hundefrisør, hundemassør, fysio- og rehabiliteringsterapeut for hund, samt dommer i freestyle. For tiden utdanner hun seg også som atferdskonsulent ved NMBU.

Som erfaren instruktør er Carola god til å veve lek og lyst inn i treningen, og til å sørge for at både hund og eier lykkes. Kontakt og kommunikasjon med hunden er noe av det hun alltid fokuserer på. Carola jobber for at samarbeidet mellom den enkelte eier og hund skal bli så godt som mulig slik at lyst og læring sitter lett hos begge. Presisjon og tempo er viktige bestanddeler særlig når man jobber for atferdsendring, og når hun holder passeringskurs eller veileder på problematferd, lærer Carola gjerne bort alt hun selv har lært gjennom et langt liv med hund.

All Carolas kunnskap og erfaring gjør henne og hennes etablerte hundesenter Råde Hund, til en uvurderlig del av Dyreatferdssenterets samlede kompetanse for å gi alle hunder og eiere den kunnskap, kompetanse og motivasjon de trenger for å lykkes i så vel bymiljø som i skogen.

Carola har bl.a. selv hatt pumi, collie og dachs.

Carola er bosatt i Råde.