Bronsemerke- / Lydighetskurs, Moss

LYDIGHETSKURS – BRONSEMERKE-ØVELSER

Har du vært på valpe kurs i tillegg til at du har trent på litt grunnleggende hverdagslydighet, da kjenner du kanskje på at det hadde vært gøy å komme videre i treningen av hunden din. Kanskje har du som mål å gjennomføre Bronsemerkeprøven? Da er dette kurset for deg.

Vi holder kurs i det som ofte kalles klassisk lydighet eller «LP», som er en forkortelse for lydighetsprøver. Innen denne grenen av hundesporten arrangeres det regelmessig lydighetsstevner i regi av NKK, der du kan konkurrere i fire klasser fra D til A, med økende vanskelighetsgrad. Du må ikke ha bestått Bronsemerkeprøven for å kunne starte i lydighetskonkurranser, men mange synes innlæringen av disse øvelsene gir et godt grunnlag for å kunne konkurrere.

Men uansett om du ønsker å konkurrere eller ikke, gir øvelsene i dette kurset et godt grunnlag for alt videre arbeid du ønsker å gjøre med hunden din.

I løpet av åtte uker har vi fullt fokus på de seks øvelsene som inngår i Bronsemerkeprøven. Vårt mål er at du skal ha det gøy med hunden din når du trener – og når dere har det gøy sammen og lykkes, bidrar det til å styrke samarbeidet mellom dere. Treningen vil også bidra til at du blir en bedre hundetrener. I dette kurset forsøker vi å tilpasse innhold og vanskelighetsgrad til den enkeltes ferdigheter og nivå. Litt avhengig av hvor langt du har kommet i treningen og hvor mye du har trent tidligere, vil du kunne gå opp til Bronsemerkeprøven etter endt kurs.

På våre kurs ruker vi kun positive treningsmetoder, som er basert på nyere forskning for trening av hund. I tillegg til å trene på nye ferdigheter, er det lagt inn teori i løpet av hver kurskveld. Teoridelen holdes innendørs om været ikke er på vår side. Dere får hjemmelekser, som følges opp neste kurskveld. Dette vil bidra til at dere får best mulig utbytte av kurset.

Sted: Dyreatferdssenteret avdeling Moss, Nesveien 320, 1514 Moss.
Dato: Oppstart onsdag 23.mars 2022 og videre kurskvelder er 30.3, 6.4, 13.4, 20.4, 27.4, 4.5 og 11.5.
Tidspunkt: Kl. 18:00 til ca. 19:30.
Instruktør: Karin Mohn Engebretsen
Pris: Kr 3250,-

Påmelding her: https://forms.office.com/r/DVYaTc2Xj8

Påmelding er økonomisk bindende. Se mer om kjøpsbetingelser her: https://www.dyreatferdssenteret.no/kjopsbetingelser/

For spørsmål, ta kontakt på karin@dyreatferd.no

 

Kurset vil tilpasses de gjeldende anbefalte smitteverntiltakene.

 

 

Dato

mar 23 2022
Expired!

Tid

18:00 - 19:30
Kategori

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *